Instruktør
Helle Marker
Jeg hedder Helle. Jeg har været instruktør i foreningen i 21 år, jeg har trænet forældre/barn, puslinge, og springgymnaster. I år skal jeg være instruktør på Forældre/barn 1 - 2 år. Jeg har min gymnastikuddannelse dels fra Højskoleophold, samt fra rigtig mange kurser i DGI regi. Børnegymnastikken er min store interesse, jeg ser det som en udfordring at stimulere børnenes motorik og sanser, der glæder mig at se den udvikling der sker med børnene gennem sæsonen. Jeg har altid selv dyrket gymnastik, som ung var jeg springgymnastik, samt dyrkede rytmisk gymnastik, senere har jeg dyrket de forskellige gymnastikformer foreningen har tilbudt.
Læs mere
Julie Rindom Nielsen

Jeg hedder Julie.

Gymnastik har været en del af mit liv siden jeg var ganske lille, og er igennem mine ungdoms- og voksenår blevet opprioriteret. Jeg har taget diverse gymnastikkurser og uddannelser på højskole og igennem DGI.

Jeg har bla. undervist 10-14 hold, ynglinge-hold og Vandel Efterskoles elevhold, hvor jeg var fastansat som lærer i 4,5 år.

Selv har jeg været aktiv gymnast på div. udtagede pigehold, Viborgs elitehold, samt DGI Sydøstjyllands Rep-hold.

Jeg skal I den kommende sæson undervise på danseholdet, badutspringerne samt varetage undervisningen på forældre/barn holdet.

Jeg glæder mig til at skulle videregive min glæde ved bevægelse til jeres skønne børn samt udfordre dem motorisk og derigennem se deres udvikling.Læs mere
Marianne Rands Knudsen

Jeg hedder Marianne. Jeg er norsk og har boet i Danmark siden sommeren 2019.
Jeg har baggrund, som håndboldspiller/træner & håndbolddommer. Tidligere har jeg også dyrket dans, gymnastik og klatring. 
I denne sæson skal jeg være instruktør på Badutspringerne. Det er mit første år som instruktør i gymnastik. Jeg glæder mig til at se dig til træningen, sammen skal vi have det sjovt og lærerigt.

 

42315797
Mariannerands@gmail.com
Læs mere
Mia Marker
Jeg hedder Mia. Jeg er 19 år, bor i Hovedgård. Forrig år gik jeg på Flemming Efterskole, hvor jeg lavede en masse gymnastik, og nu går jeg på Horsens Statsskole i 3.G. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv og jeg elsker det. Jeg skal igen i år være træner på Powerpigerne sammen med min veninde Signe og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Læs mere
Morten Bach
Læs mere
Sarah Berg Middelbo
Jeg er 32 år og bor i Hovedgård sammen med min mand Kristian og vores 3 børn. Jeg har dyrket gymnastik siden barnsben og været instruktør på nogle enkelte børnehold.
For 7 år siden fik jeg øjnene op for yoga og har dyrket det siden. Både hjemme og til forskellige events/yogaklasser, hvor jeg har snust til flere grene af yogaen.

Sidste efterår afsluttede jeg DGI´s yogauddannelse, og havde mit første yogahold her i foreningen, hvor interessen og tilslutningen var stor. Jeg ser frem til endnu en sæson med yoga!

Derudover sidder jeg i bestyrelsen på 3. år.  

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE
Læs mere
Signe Marie Damkær Jensen

Mit navn er Signe Marie Damkær. Jeg er 19 år gammel. Jeg har været aktiv som hjælper i gymnastikforeningen i 6 år, og skal i år være instruktør på Powerpiger, et rytmehold for piger fra 0. til 2. klasse. Jeg har været et år på efterskole, en Gymnastik efterskole i Viborg som hedder Bjergsnæs. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang igen som instruktør for Powerpigerne bare danse, hygge og lære en masse fra mig. Jeg skal selv starte op som rytmegymnast på DgI Sydøstjyllands Aspiranthold, og det ser jeg meget frem til.

Læs mere
Steffen Brun
Jeg hedder Steffen Brun, og skal i år være instruktør på Minimag sammen med Emma og Signe. Samt flere rigtig gode hjælpere.
Jeg har været instruktør i HOG gennem mange år. Båd på hold for yngre børn, større børn og voksne. Jeg forsøger at skabe rammer, som gøre at gymnasterne er trygge, modige, afprøvende. At de udfordres og udvikler deres gymnastikmæssige kunnen. Det er vigtig at alle gymnaster oplever en glæde ved at bevæge sig.
Jeg glæder mig til endnu en sæson med spring og bevægelse for de lidt større børn.
Læs mere
Hjælpeinstruktør
Amalie Bærnthsen

Hej jeg hedder Amalie. Jeg er 13 år og går på Hovedgård Skole i 7. klasse.
Jeg har gået til gymnastik i mange år, og nu spiller jeg håndbold.
Det er mit første år som hjælpeinstruktør i foreningen.
Jeg skal hjælpe på Badutspringerne og det glæder jeg mig meget til.

Læs mere
Astrid Andersson

Hej jeg hedder Astrid. Jeg går i 7. Klasse og har gået til gymnastik i 11 år. Jeg glæder mig til at se jer og hjælpe.

60662121
mga60662121@gmail.com
Læs mere
Brian Pryssing Landstrøm

Jeg er 43 år og bor i Hovedgård. Jeg er hjælpeinstruktør på Minimag og er næstformand i HOG’s bestyrelse samt kontaktperson for Minimag og funktionel fitness. Det er glæden ved at se børn have det sjovt og dyrke motion som driver mig. Jeg har to drenge som også går på minimag. Desuden er jeg med til at arrangere Gymnastikskole i efterårsferien.Læs mere
Camille Møller Hylle
Jeg hedder Camille. Er 12 år. Jeg går i 6 klasse. Jeg elsker virkelig at danse, har danset i ca. 5 eller 6 år. Jeg startede med gymnastik som 2 årig, men så gik jeg videre med dansen, da jeg var lidt ældre. I fritiden kan jeg gode lide at være sammen med veninder og venner og selvfølgelig familien. Spiller også saxofon.
20936880
lottehylle@hotmail.com
Læs mere
Frederik Erbe Stougaard
Jeg hedder Frederik Erbe Stougaard og er  er 16 år og går i 1.g på Learnmark Horsens HTX. Det er mit 5. år som hjælpeinstruktør. Jeg skal i år være hjælpeinstruktør på Minimag og Springtrolde.
Jeg glæder mig til en sjov og spændende sæson med nogle glade børn og til at se den udvikling de gennemgår.
Jeg er selv lige kommet hjem fra et år på Flemming Efterskole, hvor jeg også dyrkede gymnastik.
 
Læs mere
Hans Christian Winther Frandsen

Jeg hedder Hans Christian Frandsen. Jeg er 19 år gammel og for 2 år siden gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, hvilket er en gymnastik efterskole. Det her er mit andet år som hjælpeinstruktør i HOG. I år skal jeg igen gå på DGI Sydøstjyllands Aspiranthold, hvor jeg også gik sidste år.

Læs mere
Henrik Daugaard

Jeg hedder Henrik. Det er mit andet år som hjælper på Minimag. Jeg ser frem til en masse gode oplevelser med gymnasterne igen i år.

Læs mere
Jakob Kjær Sparke
Jeg hedder Jakob Kjær Sparke og er 46 år og hjælper på Minimag. Det er min sæson nr. 3, jeg skal i gang med på holdet.  

Jeg bor i Hovedgård og har 2 døtre, som hhv. har gået på Minimag og stadig går der. Jeg glæder mig til at komme i gang med den nye sæson og gøre gymnastikken sjov og udfordrende på forskellige niveauer.

 
Læs mere
Jason Jehrbo

Mit navn er Jason Jehrbo og er 45 år. Jeg bor i Hovedgård på 15. år med Trine og vores 4 børn.

Den kommende sæson på Mini-Mag i Elbæk bliver min 5. sæson. 

Drivkraften bag lysten til at hjælpe kommer dels fra at støtte mine børn, men også især fra at se den udvikling, der sker med ungerne fra gang til gang.

Jeg glæder mig til endnu en sæson som hjælper.


Læs mere
Karoline Juel Christoffersen

Jeg hedder Karoline, jeg er 11 (snart 12) Jeg skal være hjælper på danseholdet om søndagen. Jeg har gået til dans i 5 år. Jeg har tidligere været hjælpetræner på et danse hold. Jeg går på Hovedgård Skole i 6.b.
Jeg glæder mig til at komme i gang.

42207875
Karolinekaffe@gmail.com
Læs mere
Kathrine Skandshus
Læs mere
Kirsten Middelbo

Jeg hedder Kirsten Middelbo.

I mange år har jeg dyrket rytmisk gymnastik og dans, ligesom at jeg også tidligere har været med på sidelinjen på gymnastikforeningens børnehold. Jeg er mor til tre skønne rollinger og vil glæde mig meget til at lave noget gymnastik og bevægelse sammen med en masse glade og livlige børn på holdet “Badutspringerne”. 

Det bliver SÅ sjovt!

60222309
kirstein69@yahoo.dk
Læs mere
Klara Johanne Damkær Jensen

Hej jeg hedder Klara. Jeg er 13 år og går i 7. klasse på Hovedgård Skole. Jeg har gået til gymnastik lige så længe jeg kan huske, både i Hovedgård Gymnastikforening og på et landsdels hold. Jeg ser frem til at være hjælper i gymnastikforeningen.

22337223
damkaerjensen@it.dk
Læs mere
Liva Degn

Jeg hedder Liva og jeg er 13 år gammel.
Det er min første sæson som hjælpetræner.
Jeg startede selv på forældre/barn holdet her i foreningen og har siden gået til springgymnastik her i Hovedgård, i Søvind og på 1014 Nord holdet på BGI.
Jeg håber at kunne give min glæde ved gymnastikken videre til andre.

 

21491070
sille01@hotmail.com
Læs mere
Mathias Pryssing Landstrøm
22710718
pernille@familienlandstrom.dk
Læs mere
Rikke Sørensen
Jeg hedder Rikke Sørensen og er 21 år, jeg bor i Hovedgård og arbejder i Solbjerg. Jeg har selv gået til bla. springgymnastik i mange år i mine unge dage. 

Det er mit første år som hjælpeinstruktør i foreningen. 
Jeg skal hjælpe på Badutspringerne og Springtroldene og det glæder jeg mig rigtig meget til.

25378096
rimi199903@gmail.com
Læs mere
Sigurd Brun Hansen
22591124
brun5@outlook.dk
Læs mere
Søren Gejl Mølgaard

Jeg hedder Søren Gejl Mølgaard. Jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse på Hovedgård Skole. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år og er vild med springgymnastik. Jeg spiller også fodbold i min fritid. Det er min 4. sæson som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig rigtig meget til nogle sjove gymnastiktimer sammen med jer.

22803547
aase.gejl@stofanet.dk
Læs mere