Info
Voksenhold (Deltag på 2 voksenhold pr. uge.)
 
Vælg mellem følgende hold:Funktionel fysisk styrke og cardiotræning, rytmisk gymnastik 15+, cirkeltræning og pilates. (Se beskrivelse nedenunder.)
 
Funktionel fysisk styrke og cardiotræning. Mandag 19.00-20.00.
Har du lyst til at forbedre din styrke, udholdendehed, moblilitet og koordination, så er denne form for træning optimal for dig. Dagens træning vil bestå af mange forskellige typer af øvelser, som varieres fra gang til gang. Desuden vil øvelsens belastning, længe og pausetider variere, således kroppen vænnes til skiftede belastninger og dermed udvikle sig.
Træningen er med inspiration fra Crossfit, styrke og Cardio træning.
Eksenpler på redskaber: kettelbelt, reb, vægte, vægtskiver, sandsæk, traktordæk, medecinbold, mavehjul, mukkert, bænke, egen krop., stålstativ.
Træningen vil i vintersæsonen foregå primært indendørs rustikke omgivelser og udendørs for resten af året, når vejret tillader det.
Intruktør: Michael Boye
 
Rytmisk gymnastik 15+. Onsdag 18.30-19.30.
Rytmisk gymnastik 15+, henvender sig til alle fra 15 år og opefter. Det er ikke et krav, at du tidligere har lavet gymnastik, men blot at du har lysten til at få pulsen op, bevæge kroppen til lækkert musik, lære nye moves, styrke kroppens muskler og oparbejde en bedre kondition.Vi skal indøve opvarmingssekvenser og arbejde med teknikker, men jeg garanterer, at der også bliver tid til hygge og grin.
Instruktør: Julie Rindom
 
Cirkeltræning M/K. Torsdag 19.25 - 20.20.
Her er der fuld knald på!
Cirkeltræning i alle former, med og uden redskaber, på tid, indbyrdes konkurrence eller konkurrence med dig selv.
Det er eksplosive øvelser, på forholdsvis kort tid, med korte pauser lagt ind.
Cirkeltræning er fysisk hårdt! Fantastisk efterforbrænding!
Instruktør: Pernille Andersson.
 
Pilates. Torsdag 20.30 - 21.25
Pilates er funktionel træning, det er styrke og stræk øvelser. Der handler om, at fokuser og fordybe sig i øvelserne, at styrke kernen af kroppen, at "genoprette" kroppens naturlige stilling. Pilates foregår i et stille tempo, følger åndedrættet, det betyder dog ikke, at det ikke er hårdt arbejde. Redondobolden vil blive flittigt brugt i denne sæson
Pilates foregår i bare tæer eller strømper.
Instruktør: Pernille Andersson.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen